Wat vindt u van JBC?

Schrijf hier uw beoordeling over de ervaring die u heeft met Jeroen Baaij Consultancy. Beweeg uw muis over de sterren en klik om een aantal te kiezen.

Alle velden zijn verplicht

Wat vinden klanten van JBC?

Hieronder leest u de laatste beoordelingen over JBC. Bent u ook een tevreden klant? Laat dan ook uw beoordeling achter!

“Verschil maken”

Jeroen Baaij heeft bijna 1.5 jaar in mijn team gewerkt als senior Payroll specialist. De keuze voor Jeroen was gebaseerd op zijn inhoudelijke kennis, project ervaring, zijn ervaring met veranderprocessen en het optimaliseren van de Payroll functie en niet in het laatst zijn persoonlijkheid die zich kenmerkt door openheid, eerlijkheid, enthousiasme en humor. Lees meer..

Zeer vaardig!

Ruim een jaar heeft Jeroen Baaij mijn afdeling PSA ondersteund. Ik heb hem ingehuurd voor langdurig verzuim van een functioneel beheerder van ons PSA systeem. Onze organisatie was tevens bezig met implementatie van een nieuw Personeels- Informatie systeem, waar Jeroen mijn afdeling heeft ondersteund in de conversie, maken van handleidingen, etc. Lees meer..

Echte teamspeler!

Jeroen heeft ons team tijdelijk ondersteund de afgelopen maanden, in deze korte en hectische periode heeft hij zich eea snel eigen gemaakt. Hij is zeer betrokken en een teamspeler die open staat voor feedback. Zeer prettig persoon om mee samen te werken.

Ervaren

“een meer ervaren, deskundige, gedreven Gemal expert dan jij moet nog geboren worden volgens mij!”

Ondersteuning

Jeroen is betrouwbaar, een harde werker, denkt goed mee met de klant en toont initiatief. Jeroen is voor het Albeda College bij de overgang naar een nieuw systeem een toegevoegde waarde geweest. Wij zijn meer dan tevreden met het geleverde werk.

Ondersteuning JBC

JBC blinkt uit in een goede dienstverlening. Jeroen is altijd op tijd en heeft oog voor details. Hij is zeer nauwkeurig in zijn werk en heeft zeer goede communicatieve eigenschappen. Kortom, wij zijn erg tevreden over de dienstverlening.