Wat kan JBC voor u betekenen?

Een goede consultant wordt beoordeeld op vier dimensies: ‘kennis’, ‘prijs’, ‘service’ en ‘resultaat’. Jeroen Baaij Consultancy scoort op deze vier dimensies zeer hoog.

Maar het belangrijkste blijft dat u, als klant, zeer tevreden bent met het resultaat. U moet ontzorgt worden, omdat u een capaciteitsprobleem heeft. Wilt u graag aansturing en kennis toevoegen bij een belangrijk project, die binnen afzienbare tijd uitgevoerd (geïmplementeerd) dient te worden? Of u heeft met grote spoed een trainer/coach nodig die een goede cursus kan geven? Jeroen Baaij consultancy kan hiervoor zorg dragen!

Jarenlang heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt. Van deze tijd heb ik veel geleerd. Ik heb een schat aan ervaring opgebouwd. Naarmate de jaren voorbij gleden ging ik steeds meer inzien wat de positieve ontwikkelingen waren en waar binnen de organisaties een verandering teweeg moesten brengen. En ik wil juist graag organisaties helpen en ondersteunen met behulp van mijn opgebouwde kennis en jarenlange ervaring.
Een van de grootste tekortkomingen (van software leveranciers) die ik tegen kwam was dat organisaties geen tijd hebben om een systeem optimaal te leren kennen en zodoende niet alle mogelijkheden benutten. Zonde! Ik zorg ervoor dat het systeem tot in de puntjes gereed staat: zo kunt u als organisatie steeds verder verbeteren.

Door middel van E-HRM kan ik u helpen om te innoveren en te verbeteren. Mijn grote kracht is dat ik met veel HR- en Payroll systemen heb gewerkt en ben ik in staat op een eenvoudige manier de link leggen tussen het gewenste resultaat en de huidige situatie.
Ik wil een factor zijn in een bedrijf, niet iemand die snel verbeteringen komt doorvoeren en dan weer weg gaat. Ik wil een bedrijf helpen bij capaciteitsproblemen en actief ondersteunen in de zoektocht naar zoveel mogelijk efficiëntie. Binnen de organisatie ben ik voor medewerkers een duidelijk aanspreekpunt. Ik heb op het gebied van aansturing veel ervaring opgedaan en een eigen stijl ontwikkelt. Medewerkers voelen zich hier prettig bij en de organisatie ziet de ontwikkelingsresultaten die zij wil behalen.

Jeroen Baaij Consultancy ondersteunt u niet alleen in tijden van capaciteitsproblemen, maar streeft samen met u naar optimalisatie en efficiency!

Ik kan op verschillende manieren waardevol zijn. Op verschillende gebieden ben ik de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest en hiervan weet ik dat ik het verschil kan maken! Meer informatie over de functies vindt u onder het kopje “Diensten”.
– Interim HR- en Payrollmanager
– Systeem Specialist (applicatiebeheerder)
– Projectmanager
– Trainer/coach
– Salarisadministratie ondersteuning én aansturing

Twitter Facebook Linkedin Google+