Wie is Jeroen Baaij Consultancy (JBC)?

Goedendag.
Mijn naam is Jeroen Baaij. Bijna 20 jaar geleden begon ik met werken in de wereld van HR, Payroll, ICT en later E-HRM. 

De reden waarom ik een eigen bedrijf ben gestart? Ik werk graag met mensen, denk in teamverband en sta bekend als bruggenbouwer. In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring en expertise opgedaan met betrekking tot de inrichting(en) van verschillende E-HRM systemen (in the cloud), heb ik bij veel bedrijven meegedacht en meegewerkt aan de ontwikkeling van E-HRM systemen en de verkoop- en advieskant van E-HRM systemen. Daarnaast heb ik veel geleerd met betrekking tot de verschillende wijze van uitvoering (verloop processen) door de medewerkers in diezelfde systemen. En daarbij heb ik mijzelf steeds de vraag gesteld: “Welke verbeteringsslagen kunnen behaald worden om de medewerker en organisatie optimaal gebruik te laten maken van een systeem?”

Met deze vraag ben ik continue op zoek naar verbeteringen. Deze verbeteringen wil ik bij organisaties realiseren. Een resultaat voor deze verbeteringen behaal ik door mijn ervaringen, expertise en aanwezige communicatieve eigenschappen te gebruiken om mensen bewust te maken wat een systeem voor hen kan betekenen. Vaak is een klant/gebruiker zich onvoldoende bewust wat de mogelijkheden zijn. Ik help hen daarbij om inzichtelijk te krijgen waar de behoeftes binnen een organisatie zijn en op welke wijze dit vertaald kan worden in het effectief gebruik van het systeem.

Doorzetter is mijn figuurlijke tweede naam en dank ik aan het feit dat ik altijd het beste uit een opdracht wil halen. Optimaal presteren staat hoog op mijn lijstje en ik ben daarin bereid veel van mijzelf te vragen. Ik wil het hoogste en beste nastreven.

Ik zie mezelf als inspirator. Het grootste plezier haal ik uit het helpen, adviseren en ondersteunen van mensen zodat zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. In de loop van de jaren is dit echt mijn drijfveer geworden. Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren en dat is dan ook mijn idee van het behalen van succes met mijn eigen bedrijf. Verder is het mijn doel om organisaties op de best mogelijke manier te ondersteunen, daar waar de nood het hoogst is. Met een tevreden en blije klant is mijn doel bereikt.

Dit alles maken de bovenstaande eigenschappen tot het fundament van mijn bedrijf. En zodoende maakt bovenstaande bij elkaar de belangrijkste reden om voor mijzelf te beginnen, zodat ik mijn beoogde doelstellingen voor het succes van mijn bedrijf kan realiseren.

PicturePeople (11 van 22)
Jeroen Baaij, eigenaar van JBC

Twitter Facebook Linkedin Google+