Projectmanagement

Projectmanagement is belangrijk om alle veranderingen van `A naar B´ zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Voordat ik als projectmanager aan de slag ging heb ik als Lead Consultant (zowel in de rol van implementatieconsultant als ook in een aansturende rol) aan veel projecten deelgenomen. Als implementatieconsultant leer je veel over de inrichtingen en vooral behoeften van organisaties. Als lead consultant leer je tevens veel over hoe je het beste een project kunt aansturen en vooral de signalen tijdig op moet pakken. Je bent de spin in het web, die het overzicht moet behouden. Die deelnemers van het implementatietraject op de juiste wijze moet begeleiden. Maar ook het bewaken van afspraken voor leveranciers tijdens aanbestedingen behoort tot het mogelijke taakpakket. Tijdens aanbestedingen bestaat het implementatietraject uit heel veel (deel)projecten. Deze projecten dienen allen goed bewaakt en uitgevoerd te worden. Ik help u graag met de uitvoering van deze projecten.
Met alle ervaringen die ik in de jaren heb opgedaan ben ik in de loop van de jaren een vaardige projectmanager geworden. Een geslaagd project valt en staat bij goed en gedegen projectmanagement. Ik wil U dan ook graag hierbij ondersteunen met mijn expertise en ervaring.

Ik heb in het verleden een groot aantal projecten als projectmanager uitgevoerd. Deze projecten heb ik binnen de verscheidene segmenten (Zorg, DCO en Onderwijs) geleid. Ik ben een projectmanager, die van structuur houdt. Belangrijk hierin is het projectplan, waarin alle fases van een project beschreven zijn. De meeste projecten heb ik uitgevoerd middels de PRINCE II methode. Als manager volg ik een aantal processen, die uiteindelijk leiden tot een succesvol project. Daarbij is ook de communicatie van zeer groot belang. Niet alleen met de deelnemers van het projectplan, maar ook voor de gebruikers na de inrichting van het project. Hierbij is een communicatieplan als onderdeel zeer belangrijk. Ik help u ook graag om de aansturing en de communicatie met alle geledingen op een goede en gedegen wijze uit te voeren.

Mijn laatste project is als Projectmanager om een Waterschap klant naar een nieuw systeem over te brengen. Verder ben ik bezig om een andere klant te begeleiden in een aanbesteding en als projectmanager door fase 2 en 3 te leiden van een systeemovergang. Daarvoor heb ik de overgang van grote GGZ instelling en een Jeugdzorg instelling succesvol afgerond. In dit project was ik de algeheel projectleider. Daarnaast heb ik de taak van Hoofd PSA en functioneel beheer op mij genomen. De bijbehorende taken waren als projectleider voor de aanbesteding van outsourcing, het bewaken van alle acties m.b.t de E-HRM overgang, contacten onderhouden met stakeholders, aanspreekpunt bij vraagstukken en de optimalisatie leiden van de systemen.

Twitter Facebook Linkedin Google+

Advies nodig op het gebied van Projectmanagement?

Neem contact op met JBC. ik help u graag!

 

Contact

Heeft u vragen? Graag nodig ik u uit voor een kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie leer ik u en uw bedrijf graag beter kennen.

U kunt mij rechtstreeks benaderen via onderstaande contactgegevens. Of u vult de onderstaande velden in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle velden zijn verplicht.

Mannus Frankenstraat 14, 1325 LT Almere
06 24 74 22 57
 Stuur een e-mail