Trainer / Coach

Bij onder andere Raet en Cobra/SD Worx ben ik meer dan 10 jaar werkzaam geweest als trainer/coach. Ik gaf veel verschillende cursussen en trainingen. Deze trainingen waren zowel op de basis, het applicatiebeheer of een verdieping van het gehele portaal, gebaseerd. Daarnaast schreef ik ook mee aan het cursusmateriaal. 

Tijdens het geven van trainingen vind ik het belangrijk om veel gebruik te maken van praktijkvoorbeelden om zo tot de verbeelding van de cursisten te spreken. Het lesgeven vind ik een geweldig onderdeel van mijn werk en hier haal ik veel energie en inspiratie uit. Vorig jaar mocht ik bijvoorbeeld trainingen voor de Nationale Politie geven: dat was ontzettend leuk en leerzaam om te doen.

Het belangrijkste na een cursus is dat de cursist met een dosis nieuwe informatie naar huis gaat en het gevoel heeft dat het een inspirerende en leerzame dag was. De cursist moet niet alleen met de benodigde kennis van het systeem naar huis gaan, maar ook het gevoel hebben dat hij of zij echt iets heeft geleerd. Ik ben een trainer/coach die zijn ervaringen graag in de cursus legt.

Naast de trainingen en cursussen heb ik tijdens mijn periode als Solution Consultant heel veel presentaties en demonstraties gegeven over het gehele Youforce portaal. Ik schreef daarbij zelf de presentaties en zorgde er tevens voor dat het systeem zo was ingericht dat het herkenbaar was voor de klant. Mijn communicatieve vaardigheden helpen mij om goede trainingen te verzorgen.

Twitter Facebook Linkedin Google+

Een goede trainer/coach nodig voor uw opleidingen?

Neem contact op met JBC. ik help u graag!

 

Contact

Heeft u vragen? Graag nodig ik u uit voor een kennismaking. Onder het genot van een kopje koffie leer ik u en uw bedrijf graag beter kennen.

U kunt mij rechtstreeks benaderen via onderstaande contactgegevens. Of u vult de onderstaande velden in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle velden zijn verplicht.

Mannus Frankenstraat 14, 1325 LT Almere
06 24 74 22 57
 Stuur een e-mail