Salarisadministratie

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie zijn continuïteit en kwaliteit erg belangrijk. U heeft dringend behoefte aan snelle en kwalitatief hoogstaande ondersteuning om de bezetting op de salarisadministratie en/of HR-afdeling op peil te houden. De salarisadministratie uitbesteden kan dan de oplossing zijn. U bespaart hiermee tijd én geld. Jeroen Baaij Consultancy en Daan loont. zorgen ervoor dat uw salarisadministratie voortaan in goede handen is!

Jeroen Baaij Consultancy werkt samen met “Daan loont.”
Jeroen Baaij Consultancy heeft meer dan 15 jaar ervaring in de Payroll op allerlei gebieden (inrichting, advies, administratie en sales).
Daniëlle is het gezicht achter Daan loont. Daniëlle verzorgt al vele jaren dienstverlening op salarisadministraties en HR afdelingen met veel zorg en precisie. De klanten worden tijdig op de hoogte gesteld van wijzigingen die van belang zijn binnen uw organisatie. Daniëlle is persoonlijk betrokken bij haar klanten en haar sterke communicatieve vaardigheden dragen bij aan een goede overdracht van kennis en kunde. Haar service level is daarom ook erg hoog en haar kennis van zaken altijd actueel en up2date.

Daan loont.staat voor kennis en kunde
Daniëlle is gediplomeerd in het belastingrecht en is al vele jaren in bezit van PDL en VPS. Wanneer u besluit om de salarisadministratie (en/of een gedeelte van HR) uit te besteden aan een gespecialiseerde partij als Daan loont. kunt u ervan uitgaan dat kennis die vereist is om een goede administratie uit te voeren, altijd up-to-date is. Het is immers haar vak. De wet- en regelgeving verandert continu. Een gespecialiseerde partij als Daan loont. is vaak sneller en eerder op de hoogte van de veranderingen en kan hierop anticiperen. Dit is van belang. Een correct verwerkte administratie verkleint immers de kans dat je een boete riskeert, die op kunnen lopen tot €10.000 per medewerker. Daarnaast verkleint u daarmee de kans op eventueel gemiste subsidies. Tot slot is het efficiënt, doordat het u als organisatie minder tijd kost. U hoeft namelijk geen noodgrepen meer uit te halen om de salarisadministratie draaiende te houden. Deze tijd kunt u dan besteden aan zaken waar u zich liever op wilt focussen of waar de kostbare tijd noodzakelijk is.

Daan loont. heeft meer dan 15 jaar ervaring in de payroll en HR. Zij heeft meerdere klanten bedient in afwisselende segmenten. Ook heeft Daan loont. het voordeel, dat zij werkzaam is geweest met meerdere HR- en payroll systemen. Op dit moment werkt zij met Youforce (Raet), SDworx/Cobra, RoosRoos en Exact.

Met Jeroen Baaij Consultancy en Daan loont. bent u verzekerd dat u de salarisadministratie en HR administratie met een gerust gevoel hebt uitbesteed.

daan
Daniëlle is het gezicht achter Daan loont.

Twitter Facebook Linkedin Google+