Jeroen Baaij Consultancy is per 2 januari beschikbaar!!

Vanaf 2 februari 2018 is Jeroen Baaij Consultancy voor een aantal dagen in de week beschikbaar.

Jeroen Baaij Consultancy helpt u graag met het invullen van de onderstaande functies:

– Projectmanagement

– Functioneel beheer

– Trainer/Coach

– Interim HR en Payroll manager

– Salarisadministratie

Graag faciliteer ik u bij verschillende projecten c.q. opdrachten. Zo heb ik het afgelopen jaar de volgende projecten verricht:

– als Project Manager bij de overgang naar een nieuw Payroll systeem. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de gehele Payroll. In een notendop houdt dat in, dat er een duidelijke en gerichte planning met de projectgroep wordt opgesteld. Vervolgens wordt er een Was-Word tabel wordt opgesteld. Hierbij wordt er goed gekeken naar de huidige inrichting om vervolgens met de mogelijkheden van het nieuwe systeem te kijken wat het optimale gebruik van het nieuwe systeem moet worden. Je zorgt ervoor dat de doelstellingen binnen de planning tijdig behaald worden (kan door middel van Agile en Scrum). Dat er een goede begeleiding en controle van de conversie plaatsvindt. Dat de opgemaakte inrichting gelijk loopt met de verwachtingen van de organisatie en de wensen die de organisatie hiervoor heeft opgesteld. En vervolgens begeleidt je de schaduwproducties. En treed ik op als adviseur in het optimale gebruik van de verschillende systemen, die de klant gebruikt. Hierbij hoort ook dat er een goede en duidelijke communicatie plaatsvindt tussen de deelnemers van de projectgroep, opdrachtgevers en uiteindelijk gebruikers van het systeem. En als laatste verzorg ik er voor dat de benodigde documentatie wordt opgesteld (conversieplan, werkinstructies, werkprocessen etc.)
– als trainer van opleidingen. Maar ook in een duo functie van trainer en adviseur. In deze duo functie ondersteun ik klanten door het geven van een HR en/of Payroll training(en), maar daarbij direct aansluitend om de opgedane kennis toe te passen op een voor de gebruiker vreemd systeem in de eigen omgeving. De deelnemers c.q. gebruikers vertellen waar zij tegenaan lopen in het gebruik van het systeem en vervolgens adviseer ik aan de hand van de mogelijkheden hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van het systeem. Hierdoor went de gebruiker sneller aan het systeem, omdat zij gerichte vragen kunnen stellen met betrekking tot het gebruik in hun eigen omgeving.
– als functioneel beheerder. In deze functie ondersteun ik de klanten in complexe vraagstukken met betrekking tot het gebruik van het systeem. Maar ook hier weer in een adviesrol om de klant zo goed mogelijk gebruik te laten maken van het systeem. Vaak is het systeem aangeschaft zonder dat u alle voordelen en mogelijkheden van een systeem kent. In deze zoektocht van optimalisatie faciliteer ik u graag in echte oplossingen. Dat doe ik door eerst de organisatie en werkprocessen door te nemen, goed te luisteren naar de echte behoeftes van een organisatie om vervolgens met de klant te zoeken naar oplossingen die de organisatie helpt.

Daarnaast ondersteun ik u graag met het vervullen van een rol als HR en/of Payroll manager. Deze functie heb ik in de afgelopen jaren tevens uitgevoerd. En mocht het zo zijn, dat u dringend de behoefte heeft aan een (tijdelijke) salarisadministrateur, dan werk ik nauw samen met Daan loont. Daan loont. helpt u graag daadkrachtig en professioneel in uw (tijdelijke) tekort van een salarisadministrateur. Daan loont. kan voor u de salarisadministratie verzorgen, zodat u met een gerust gevoel de payroll kunt uitbesteden. Wanneer u interesse heeft in de ondersteuning van uw salarisadministratie, dan wil ik u daar graag in adviseren.

Gelden één of zelfs meerdere van deze bovenstaande stellingen voor uw bedrijf c.q. organisatie? Neem dan gerust contact met mij op, mail en/of telefonisch.

Twitter Facebook Linkedin Google+